1. Informații personale

Sunteți de acord că furnizarea serviciilor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optând pentru înregistrare vă obligați sa ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile sau cerute de lege pentru derularea contractelor. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații accesați www.energycorner.ro Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Creative Energy Corner S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a datelor de acces.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către S.C. Creative Energy Corner S.R.L.  pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități in drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. S.C. Creative Energy Corner S.R.L. se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și S.C. Creative Energy Corner S.R.L.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

S.C. Creative Energy Corner S.R.L. se obligă sa respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisa la adresa office@energycorner.ro se obligă: să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

S.C. Creative Energy Corner S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanța cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a) dreptul de a cere C. Creative Energy Corner S.R.L. să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b) dreptul de a cere C. Creative Energy Corner S.R.L. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001

c) dreptul de a cere C. Creative Energy Corner S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.energycorner.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.energycorner.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.energycorner.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Întregul conținut al site-ului www.energycorner.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. Creative Energy Corner S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială. Folosirea fără acordul S.C. Creative Energy Corner S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

S.C. Creative Energy Corner S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi confera dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta manieră în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Creative Energy Corner S.R.L. fără acordul scris prealabil al acesteia.

5. Politica de confidențialitate

S.C. Creative Energy Corner S.R.L. este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, S.C. Creative Energy Corner S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

S.C. Creative Energy Corner S.R.L. nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de S.C. Creative Energy Corner S.R.L.

S.C. Creative Energy Corner S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

S.C. Creative Energy Corner S.R.L. colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Colectarea datelor se face prin:

– Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea S.C. Creative Energy Corner S.R.L. (in functie de preferintele setate de utilizator).

– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre S.C. Creative Energy Corner S.R.L.

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de S.C. Creative Energy Corner S.R.L. si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de S.C. Creative Energy Corner S.R.L. pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de S.C. Creative Energy Corner S.R.L. pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

S.C. Creative Energy Corner S.R.L. nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul S.C. Creative Energy Corner S.R.L.

Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica S.C. Creative Energy Corner S.R.L. de confidentialitate.

Faptul ca site-ul S.C. Creative Energy Corner S.R.L. contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca S.C. Creative Energy Corner S.R.L. sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la S.C. Creative Energy Corner S.R.L. numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. S.C. Creative Energy Corner S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul S.C. Creative Energy Corner S.R.L. este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. S.C. Creative Energy Corner S.R.L. depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Creative Energy Corner S.R.L.

In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. Creative Energy Corner S.R.L.

S.C. Creative Energy Corner S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

6. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

7. Sesizarea abuzurilor

Orice sesizare sau reclamație în legătură cu oricare din website-urile găzduite de serverele sau infrastructura S.C. Creative Energy Corner S.R.L. trebuie să respecte următoarele cerințe:

▪ Furnizarea datelor complete de identificare ale persoanei sau ale societății care face sesizarea/plângerea sau care se consideră prejudiciată (în cazul persoanelor fizice: nume, prenume, adresa domiciliului; în cazul societăților comerciale: denumirea completă, CUI-ul, adresa sediului social, precum și datele persoanei de contact împuternicite).

▪ Reclamantul va pune la dispoziția S.C. Creative Energy Corner S.R.L. dovezi clare din care sa reiasă că activitățile incriminate sunt ilegale, precum și o descriere detaliată a acestora.

▪ În cazul în care reclamantul solicită în mod expres ștergerea conținutului sau blocarea accesului în Internet a conținutului incriminat, iar această acțiune va genera un prejudiciu unei terțe părți, reclamantul va fi singurul responsabil de acest prejudiciu. În acest sens, reclamantul va înainta către S.C. Creative Energy Corner S.R.L. o declarație pe propria răspundere în care își va asuma in totalitate responsabilitatea oricărui prejudiciu care poate decurge din aceasta acțiune.

Sesizările se vor trimite în format fizic pe adresa sediului nostru din Bucuresti, B-dul. Constantin Brancoveanu, nr. 124, Bl. 18, Sc. 3, Et. Mansarda, ap. M15, sector 4.

Contact Us

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search