3a

Brand experience (events, activations, special projects)

Echipa noastra iti poate oferi consultanta necesara pentru implementarea unui proiect de BTL de succes. Suntem creatori de vise si consideram ca avem toate ingredientele necesare pentru a-l face si pe al tau sa devina realitate. Suntem constienti ca imaginea este totul si ne concentram expertiza pentru a avea un rezultat de impact. Iti oferim consultanta, un concept creativ, servicii de creatie, implementare si evaluare pentru fiecare proiect de BTL pe care il alegi sa il creezi cu noi.

Content creator campaigns management (Brand Ambassadors Campaign Management)

Campaniile de promovare ale companiilor includ din ce in ce mai mult actiuni de comunicare prin intermediul creatorilor de continut din mediul digital (bloggers & influencers). Fii in trend! Daca ai nevoie de un brand ambassador in online sau sa ajungi la publicul tau prin intermediul celor care au comunitati mari in online, suntem aici cu sfaturi utile, recomandari, strategie de comunicare si management de campanie. Experienta noastra din sfera digitala ne recomanda pentru campanii de comunicare prin intermediul bloggerulor sau influencerilor din mediul online. Iti putem oferi consultanta pentru ca tu sa ai parte de un ambasador compatibil cu profilul business-ului tau sau sa implementam cu succes o campanie online cu bloggeri si influencers.

4a
2a

Digital and social media communication

Cine nu comunica azi in online nu exista. Putem fi creatorii de imagine si continut pentru businessul tau in mediul online Echipa de content digital iti pune la dispozitie expertiza si planul de comunicare personalizat pentru obiectivul tau de business, pentru promovarea in retelele sociale: Instagram, Facebook, Youtube. Te asiguram nu numai ca vom comunica in modul cel mai savuros mesajul pe care vrei sa il transmiti publicului tau, ci iti vom prezenta si o strategie de comunicare digitala personalizata pentru afacerea ta.

Media relations

Oldies, but goldies, cum ar spune un intelept. Si intelept ar fi sa nu renunti la comunicarea cu mass media traditionale pentru a beneficia de o comunicare 360 a brandului tau. Avem o multime de idei creative pentru a genera campanii de PR interesante dar si expertiza necesara pentru a asigura si coordona o relatie cu mass media de specialitate (presa scrisa, TV).

1a

Concept

Indiferent de domeniul afacerii tale, reusim sa gasim cea mai buna metoda de a comunica si implementa obiectivul tau. Iti punem la dispozitie creativitatea noastra si abordarea personalizata pentru a construi concepte atragatoare si de impact pentru business-ul tau.

Dezvoltare

Fie ca vorbim de realizarea unui site pentru afacerea ta, o strategie de promovare digitala pe Facebook/Instagram/Youtube, completata de campanii cu bloggeri sau influenceri, de optimizarea site-ului tau in motoarele de cautare, de actiuni de PR sau de un eveniment de lansare, identificam mesajul potrivit, creativ si de impact, astfel incat produsul sau serviciul tau sa atinga clientul final!

Implementare

Succesul se masoara, iar mixul de servicii integrate pe care ti le putem oferi vor trasa cu siguranta drumul tau catre succes. Experienta dobandita si dovedita in timp, completata de creativitatea, energia si prospetimea ideilor noastre reprezinta ingredientele noastre principale pe care le folosim in implementarea cu succes a visului tau.

Contact Us

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search