Servicii

Servicii

  • Promovare Online

    Social media este o componenta de baza in crearea continutului potrivit pentru publicul tinta. De la a decide despre ce si pentru cine sa cream continut, pana la ponderea informatiilor despre companie in planul editorial, datele pe care le transmitem in mediul social ar trebui sa fie parte integranta a unei strategii de comunicare, implementata pe toate canalele disponibile. Fiecare informatie noua, fotografie, post, comment, tweet, fiecare opinie si sentiment transmis au un impact asupra celor carora le este adresat. Astfel, ne ocupam cu:

         Social media management: administrare pagini de Facebook, LinkedIn, campanii de Facebook Ads si Google Adwords, aplicatii Facebook si campanii pe blog-urile de succes din Romania. In functie de necesitatile de comunicare ale clientului dar si de rezultatele dorite, putem dezvolta proiecte custom.

         Dezvoltare strategii si implementare campanii online integrate, pe canalele potrivite. Pornind de la analiza situatiei actuale a activitatilor din mediul online, stabilim strategia de comunicare pentru perioada urmatoare si obiectivele pe care dorim sa le indeplinim. Acordam o atentie speciala structurii Planului Editorial si activitatilor propuse in cadrul strategiei si implementam conform timing-ului agreat. In functie de specificul fiecarei campanii, stabilim canalele de promovare, masuram rezultatele si analizam KPI-urile lunar iar pe baza acestora propunem pasii urmatori si stabilim noi obiective. Construim campanii si experiente memorabile si de succes pentru clientii nostri si publicul lor, indiferent daca obiectivul este unul de awareness sau unul de generare de lead-uri.

    Mai mult.. Mai putin..
  • Creatie publicitara

    Pentru ca imaginea si mesajele transmise in piata catre clientii dumneavoastra va pot defini business-ul, va punem la dispozitie cele mai potrivite forme de promovare si cel mai potrivit continut. Oferim servicii de consiliere si implementare pentru: creare logo-uri, pliante, afise, brosuri, mape prezentare, cataloage, flyer-e, banner-e, colaje, coperte CD/miniCD/Blueray, roll-up-uri, mesh-uri, felicitari, casete luminoase, carti de vizita, invitatii, ambalaje, stand-uri.

    Mai mult.. Mai putin..
  • Creatie web sau Web development

    Fie ca este vorba de un inceput de drum sau doar despre o adaptare la schimbarile pietei, prezenta online este definitorie pentru mediul business de astazi. Este important, din acest motiv, ca aceasta imagine sa reflecte fidel viziunea dumneavoastra si valorile companiei. Echipa noastra de creatie va construi impreuna cu dumneavoastra cartea de vizita a organizatiei in mediul online, prin: website de prezentare (Flash, Wordpress, Html, CSS, PhP, Prestashop, Joomla), magazin online, modificari site, actualizare/mentenanta site, creatie banner online, creatie blog personalizat, template newsletter.

    Mai mult.. Mai putin..
  • Productie publicitara

    Oferim servicii integrate, de la stadiul de concept pana la faza de implementare. Asta pentru ca experienta ne-a convins ca este mult mai bine si mult mai usor sa lucrezi cu un singur furnizor, care si-a insusit cerintele si obiectivele si se asigura ca acestea sunt atinse, pana la sfarsitul ciclului de promovare. Astfel, asiguram servicii de productie pentru: roll-up-uri, mesh-uri, printuri de mici si mari dimensiuni outdoor/indoor, backlituri, carti de vizita, invitatii, stand-uri, litere volumetrice, casete luminoase, banner-e, gama larga de panouri publicitare.

    Pentru evenimentele speciale, oferim servicii de personalizare pentru: materiale promotionale, accesorii de birou, brichete si aprinzatoare, cani si termosuri, genti si rucsacuri, electronice IT, produse textile, umbrele, brelocuri, produse pentru casa si bucatarie, ceasuri si termometre, electronice audio, instrumente de scris, produse de agrement, produse sezoniere.

    Mai mult.. Mai putin..
  • Leasing de personal

    In contextul actual, din cauza ritmului alert, a fluctuatiei, a costurilor ridicate necesare pentru o echipa interna si a reglementarilor din ce in ce mai severe, tot mai multe companii apeleaza la servicii de externalizare de resurse umane, administrare de personal si salarizare. Va oferim solutii de externalizare care acopera urmatoarele arii: recrutare, documentatie angajat, instruire si dezvoltare, marketing si stimulente, managementul operatiunilor.

    Mai mult.. Mai putin..
  • Trade marketing

    Statisticile spun ca aproximativ 70% din decizia de cumparare se ia in magazin, la raft. Este unul dintre motivele pentru care trade marketing-ul a luat o amploare deosebita in ultimii ani: promoteri, brand-uri, speech-uri si POSM-uri la tot pasul. Este nevoie de inovatie la fiecare aparitie in magazin, de la concept in sine pana la costumatie, speech sau abordarea la raft. In prezent, portofoliul de servicii al agentiei include concept, creatie si implementare in: activari in-store, campanii de premiere, programe si strategii de fidelizare, merchandising, leafleting, programe de informare in domenii specializate, evenimente de lansare si de prezentare.

    Mai mult.. Mai putin..

Servicii aditionale

  • Corporate events
  • Internal communications
  • Direct mailing
  • Custom projects