Pagina principala

welcome!

O echipă tânără, creativă, energică şi cu vastă experienţă in mai multe domenii, te ajută mereu cu sfaturi, know-how, strategie şi implementare, indiferent dacă ai nevoie de o revigorare a afacerii, un plan de dezvoltare a acesteia sau doar menţinerea la standardele actuale! Pentru a facilita interacţiunea şi pentru a elimina sinapsele ce pot apărea in procesul de execuţie, va punem la dispoziţie un cufăr de servicii integrate, din care puteti alege: promovare online, creaţie publicitară, creaţie web, producţie publicitară, trade marketing, leasing de personal, evenimente, comunicare internă, direct mailing si desigur, proiecte personalizate pentru fiecare.


our staff

Mai presus de placerea de a jongla cu artificiile publicitatii este nevoia de a dezvolta, planifica si implementa cu succes obiectivele strategice! Satisfactia rezultatelor si dezvoltarea colaborarilor sunt ingredientele principale ale motivatiei si energiei, necesare pentru a crea noi experiente si proiecte memorabile!

Pentru mine, pasiunea pentru comunicare poate fi completata doar de ambitia unor rezultate vizibile. Cred in proiectele marete si in ideile creative peste masura, dar inainte de toate, vorbim de ce poate face pentru tine PR-ul, mai presus de media buying.